Modo.

Modular interiors.

MODO is al 20 jaar een bedrijf in interieurbouw dat staat voor vakmanschap en kwaliteit, voorheen gekend als Lemmens Interieur. Sinds 2018 heeft MODO een nieuwe huisstijl die het  hedendaagse karakter van de firma weergeeft.

 

Zaakvoerder Wim Jans is het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klanten, dit staat garant voor een persoonlijke aanpak. De technische expertise wordt ingevuld door zijn schoonbroer, Jo Vernelen. Jo spitst zich toe op de opvolging van de productie en plaatsing. Samen met hun team van jonge talenten en vaklui met jarenlange ervaring, zorgen zij dat een ontwerp vertaald wordt naar een mooi eindproduct.

 

Een persoonlijke

benadering.

 

 

De klant en klanttevredenheid staan bij ons steeds op de eerste plaats tot de uiteindelijke oplevering van het project. Wij ontvangen u na afspraak in onze toonzaal, zodat we in alle rust en met de nodige aandacht uw project samen kunnen bespreken. Of het nu om een kast, een keuken of een totaalinrichting gaat, wij zoeken steeds samen naar de beste oplossing met als enig doel, de ultieme tevredenheid van u als klant.

Aandacht

voor kwaliteit.

 

 

Van bij de start van een potentiële samenwerking wordt de nodige aandacht gegeven aan kwaliteit. Wij bieden u diversiteit in de keuze van materialen, accessoires en toestellen, maar steeds van de beste kwaliteit. De interieurtekeningen worden omgezet in technische tekeningen die automatisch vertaald worden naar instructies voor ons volautomatisch machinepark. Ons team staat garant voor kwaliteit tijdens het productieproces en de plaatsing. Dankzij onze eigen lakinstallatie kunnen wij onze realisaties volledig zelf verwezenlijken zonder afhankelijk te zijn van derden. Dit komt zowel de kwaliteit als de uitvoeringstermijn ten goede.

Milieuvriendelijk.

 

 

Vanuit onze ontwerpsoftware wordt een project vertaald naar een reeks instructies voor ons geautomatiseerd machinepark. Hierdoor wordt onze restfractie tot een minimum herleid. Het uiteindelijke afval wordt verzameld en gerecycleerd waardoor onze ecologische voetafdruk beperkt blijft.